Mate, Judoka!

Sorry, deze pagina bestaat niet of niet meer.

Advertentie

Sponsor ons gratis

Door bij je bestellingen bij bijvoorbeeld bol.com, Mediamarkt, Cool Blue, independer, Thuisbezorgd, Plus, etc., onderstaande link te gebruiken, betaal jij exact hetzelfde voor je producten, maar krijgen wij als vereniging een commissie over het bestede bedrag. De commissie bedraagt 1-10% van het bestelde bedrag. Er is ook een sponsorkliks app voor Android en iOS. Heel hartelijk bedankt!

Dit is een initiatief van

Laatste clubnieuws

Judo kintsugi is feeling proud at Sporthal Ruben Kogeldans.

2 maanden 2 weeks geleden

Examens 2023

Vandaag hebben we onze examens gehad. Van alle judoka's hebben we een mooi examen gezien. Iedereen is geslaagd voor zijn/ haar nieuwe band.

Komende woensdag zijn nog een aantal examens tijdens de les.

Iedereen nogmaals gefeliciteerd met jullie nieuwe band. Voor nu een fijne vakantie, geniet ervan. Op dinsdag 29 augustus starten we weer met de trainingen.

Judo kintsugi is feeling thankful in Limburg.

2 maanden 3 weeks geleden

Voordat onze leden volgende week hun bandexamens gaan doen legde Peter Icks gisteren na voorbereiding van een aantal maanden zijn PvB (Proeve van Bekwaamheid) af voor zijn opleiding Judoleider (JBN leerkracht niveau 2) van de JBN.

Na een aantal proeflessen en startmeting voerde hij gisteren een examenles uit bij groep 2 van de zaterdagochtend. Onder toeziend oog van de beoordelaar Marco Colson gaf hij een les met het thema tai-otoshi en sakanku-jime.

Na de les werd hij door Marco nog bevraagd over waarom hij bepaalde keuzes had gemaakt en kreeg hij nog (positieve) feedback op zijn gegeven les.

Daarna kwam het verlossende antwoord dat hij is geslaagd voor zijn opleiding Judoleider en dat onze vereniging weer een gediplomeerde lesgever rijker is!

Peter Icks namens onze leden, bestuur en trainers van harte gefeliciteerd met dit behaalde resultaat 👏👏👏.

Op naar de bandexamens volgende week zaterdag 8 juli 2023 in de Ruben Kogeldans Sporthal, de laatste activiteit voor de start van de zomervakantie.

Foto’s

Error: (#200) Provide valid app ID

Volg onze socials