Lidmaatschap

Proefles

Om kennis te maken met de judosport kun je 3 proeflessen volgen. Tijdens de proeflessen wordt je ingedeeld in een groep waar je het beste in past (leeftijd, gewicht en motoriek). Omdat wij alleen judoka’s laten deelnemen aan de proeflessen als ze aansluitend kunnen starten in de groepen, is het mogelijk dat voor bepaalde groepen een wachtlijst bestaat. Je kunt deelnemen aan de proeflessen door je aan te melden via info@judokintsugi.nl. Je krijgt dan van ons bericht wanneer je kunt starten met de proeflessen. Om deel te nemen aan de proeflessen heb je geen judopak nodig. Een lange broek en een shirt met lange mouwen is goed. In de meeste maten hebben we leen judopakken liggen. Als je je een kwartier voor de les meldt bij de trainer, kunnen we kijken of we een passend pak hebben liggen. Deze moeten na afloop van de proeflessen gewassen ingeleverd worden. Na het volgen van de proeflessen is het aan jou de keuze of je wel of niet lid wilt worden van Judo Kintsugi. Hoe u zich moet aanmelden staat hier beneden beschreven (Lid worden).

Judopak

Indien je verder wilt met judo, zul je zelf voor een goed passend judopak moeten zorgen. Het is mogelijk een degelijk judopak aan te schaffen via de vereniging. Het voordeel is dat je zeker weet dat je een passend judopak krijgt omdat we de meeste maten op voorraad hebben en die dus meteen gepast kan worden. Indien u een pak via de vereniging aan wilt schaffen, vraag hier dan naar bij de trainer. Wilt u zelf een judopak kopen, let er dan op dat u een pak neemt met een stof van minimaal 400 g/m2.

Lid worden

Lid worden van Judo Kintsugi kan door het invullen van onderstaand aanmeldformulier en het betalen van 10 euro inschrijfgeld.

Aanmeldformulier

De ledenadministratie zal de inschrijving verwerken en ervoor zorgen dat je op de ledenlijst komt te staan. Gedurende de schoolvakanties zijn er geen trainingen. Je betaald dan ook voor ca. 40 weken judo per jaar. Na aanmelding krijgt u een betaalverzoek van de penningmeester voor het betalen van de eerste periode (dit bedrag is het contributiebedrag voor het aantal gehele maanden van de datum van aanmelding tot 1 januari of 1 juli (welke het eerste komt). Daarna zal de contributie automatisch ieder half jaar geïnd worden d.m.v. automatische incasso.

Contributie

Wietraining (per week)tarief (in Euro)per periode
A-judoka’s en jeugdleden1x10,00maand
Senioren (18+)1x12,00maand
Alle leden>1x15,00maand
Senioren (65+)nvt75,00jaar

Gezinskorting:

Alleen de twee hoogste contributies binnen een gezin (op hetzelfde adres) hoeven te betalen. Andere kosten zoals clubkampioenschappen, bijdrages voor kamp en externe kosten zoals het lidmaatschap van het JBN en inschijfgeld voor toernooien vallen niet onder deze korting.

Aanmelding Judo Bond Nederland (JBN)

Net zoals de voetbalclub de KNVB heeft moet je bij het lid worden van een judovereniging lid worden van de JBN. De JBN maakt wedstrijden mogelijk, zorgt voor scheidsrechters, geeft jou een judo paspoort waar je banden in geregistreerd worden en alle judo gerelateerde zaken waar wij ook als vereniging van gebruik maken.

Door lid te worden van Judo Kintsugi ga je akkoord met het lidmaatschap van de JBN. Onze ledenadministratie verzorgt de aanmelding bij de JBN zodat je kunt deelnemen aan wedstrijden en de banden door de judobond geregistreerd kunnen worden. Het JBN lidmaatschap wordt voor een periode van minimaal een jaar aangegaan met stilzwijgende verlenging indien niet tijdig wordt opgezegd. De JBN zal een acceptgiro sturen voor de betaling van de contributie. De contributie tarieven zijn te vinden op de website van de JBN.

De geregistreerde banden en andere gegevens zijn in te zien via JBN Club: Inloggen JBN Club

Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo (JSC)

Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo creëert sportkansen voor kinderen van 0 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Het Jeugdfonds betaalt de contributie en/of de sportattributen voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van het fonds:

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Lidmaatschap beëindigen

Wil je jezelf of je kind voor welke reden dan ook afmelden van de judovereniging? Ten eerste stellen we het zeer op prijs indien je eerst de trainer persoonlijk op de hoogte stelt. Vervolgens kun je onderstaande link gebruiken om het lidmaatschap te beëindigen:

Afmeldformulier

Afmelden kan per half jaar en dient te gebeuren vóór het einde van het lopende half jaar, dus vóór 1 januari of vóór 1 juli. Het halve jaar waarin de afmelding plaatsvindt, dient dus altijd geheel betaald te worden. De judoka kan uiteraard ook nog dat halve jaar komen sporten.

Let op!

Je bent zelf verantwoordelijk voor tijdig afmelden bij de JBN. Afmelden kan via JBN Club. Om in te loggen dient u het JBN Lidmaatschapsnummer in te vullen.

Inloggen JBN Club

Advertentie

Sponsor ons gratis

Door bij je bestellingen bij bijvoorbeeld bol.com, Mediamarkt, Cool Blue, independer, Thuisbezorgd, Plus, etc., onderstaande link te gebruiken, betaal jij exact hetzelfde voor je producten, maar krijgen wij als vereniging een commissie over het bestede bedrag. De commissie bedraagt 1-10% van het bestelde bedrag. Er is ook een sponsorkliks app voor Android en iOS. Heel hartelijk bedankt!

Dit is een initiatief van

Laatste clubnieuws

Judo kintsugi is feeling fantastic in Limburg.

1 maand 1 week geleden

Examens, 14 en 15 juni Vrijdagavond en vanochtend was het zover, het examen voor de nieuwe band/ slip. We hebben mooie examens gezien, iedereen is geslaagd! Nu nog 2 weken training voordat we gaan genieten van de zomervakantie. Komende week zijn er nog een aantal examens tijdens de training. En

Judo kintsugi is feeling festive in Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina.

1 maand 1 week geleden

Gisteren was er tijdens het EK Kata ruimte voor het adaptive Judo. Onze toppers Sanne Simons en Dave Bleser namen met hun partners deel aan het onderdeel Nage No Kata. Beide koppels wisten een zeer mooi Kata te laten zien wat resulteerde in een verdiende 2e plaats 🥈, vice Europees

Judo kintsugi is feeling fantastic.

1 maand 2 weeks geleden

Gisteren was de laatste wedstrijddag van de Interne Competitie. We waren te gast bij Judoclub in Sevenum.

🥇 Jens
🥈 Elena
🥉 Joep, Mason, Zec, Ashkan, Sergio, Jasper, Leon, Milan, Kenan, Jill, Joost, Fenna

Deze week gaan we nog knallen tijdens de training voor de examens van komend weekend.

Judo kintsugi is feeling fantastic in Utrecht.

1 maand 2 weeks geleden

Gisteren was een drukke dag voor onze vereniging. Naast onze reguliere trainingen waren er nog meerdere activiteiten. De laatste dag van de Interne Competitie as in Sevenum (verslag volgt later) Sanne en Dave zijn gisteren vertrokken naar Sarajevo voor het EK Kata, zij komen dinsdag in actie. We wensen hun

Judo kintsugi is feeling fantastic at Sporthal Ruben Kogeldans.

1 maand 3 weeks geleden

Fotoverslag Clubkampioenschappen Judo Kintsugi, 26 mei 2024

Foto’s

Error: (#200) Provide valid app ID

Volg onze socials