Lidmaatschap

Proefles

Om kennis te maken met de judosport kun je 3 proeflessen volgen. Tijdens de proeflessen wordt je ingedeeld in een groep waar je het beste in past (leeftijd, gewicht en motoriek). Omdat wij alleen judoka’s laten deelnemen aan de proeflessen als ze aansluitend kunnen starten in de groepen, is het mogelijk dat voor bepaalde groepen een wachtlijst bestaat. Je kunt deelnemen aan de proeflessen door je aan te melden via info@judokintsugi.nl. Je krijgt dan van ons bericht wanneer je kunt starten met de proeflessen. Om deel te nemen aan de proeflessen heb je geen judopak nodig. Een lange broek en een shirt met lange mouwen is goed. In de meeste maten hebben we leen judopakken liggen. Als je je een kwartier voor de les meldt bij de trainer, kunnen we kijken of we een passend pak hebben liggen. Deze moeten na afloop van de proeflessen gewassen ingeleverd worden. Na het volgen van de proeflessen is het aan jou de keuze of je wel of niet lid wilt worden van Judo Kintsugi. Hoe u zich moet aanmelden staat hier beneden beschreven (Lid worden).

Judopak

Indien je verder wilt met judo, zul je zelf voor een goed passend judopak moeten zorgen. Het is mogelijk een degelijk judopak aan te schaffen via de vereniging. Het voordeel is dat je zeker weet dat je een passend judopak krijgt omdat we de meeste maten op voorraad hebben en die dus meteen gepast kan worden. Indien u een pak via de vereniging aan wilt schaffen, vraag hier dan naar bij de trainer. Wilt u zelf een judopak kopen, let er dan op dat u een pak neemt met een stof van minimaal 400 g/m2.

Lid worden

Lid worden van Judo Kintsugi kan door het invullen van onderstaand aanmeldformulier en het betalen van 10 euro inschrijfgeld.

Aanmeldformulier

De ledenadministratie zal de inschrijving verwerken en ervoor zorgen dat je op de ledenlijst komt te staan. Gedurende de schoolvakanties zijn er geen trainingen. Je betaald dan ook voor ca. 40 weken judo per jaar. Na aanmelding krijgt u een betaalverzoek van de penningmeester voor het betalen van de eerste periode (dit bedrag is het contributiebedrag voor het aantal gehele maanden van de datum van aanmelding tot 1 januari of 1 juli (welke het eerste komt). Daarna zal de contributie automatisch ieder half jaar geïnd worden d.m.v. automatische incasso.

Contributie

Wietraining (per week)tarief (in Euro)per periode
A-judoka’s en jeugdleden1x10,00maand
Senioren (18+)1x12,00maand
Alle leden>1x15,00maand
Senioren (65+)nvt75,00jaar

Gezinskorting:

Alleen de twee hoogste contributies binnen een gezin (op hetzelfde adres) hoeven te betalen. Andere kosten zoals clubkampioenschappen, bijdrages voor kamp en externe kosten zoals het lidmaatschap van het JBN en inschijfgeld voor toernooien vallen niet onder deze korting.

Aanmelding Judo Bond Nederland (JBN)

Net zoals de voetbalclub de KNVB heeft moet je bij het lid worden van een judovereniging lid worden van de JBN. De JBN maakt wedstrijden mogelijk, zorgt voor scheidsrechters, geeft jou een judo paspoort waar je banden in geregistreerd worden en alle judo gerelateerde zaken waar wij ook als vereniging van gebruik maken.

Door lid te worden van Judo Kintsugi ga je akkoord met het lidmaatschap van de JBN. Onze ledenadministratie verzorgt de aanmelding bij de JBN zodat je kunt deelnemen aan wedstrijden en de banden door de judobond geregistreerd kunnen worden. Het JBN lidmaatschap wordt voor een periode van minimaal een jaar aangegaan met stilzwijgende verlenging indien niet tijdig wordt opgezegd. De JBN zal een acceptgiro sturen voor de betaling van de contributie. De contributie tarieven zijn te vinden op de website van de JBN.

De geregistreerde banden en andere gegevens zijn in te zien via JBN Club: Inloggen JBN Club

Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo (JSC)

Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo creëert sportkansen voor kinderen van 0 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Het Jeugdfonds betaalt de contributie en/of de sportattributen voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van het fonds:

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Lidmaatschap beëindigen

Wil je jezelf of je kind voor welke reden dan ook afmelden van de judovereniging? Ten eerste stellen we het zeer op prijs indien je eerst de trainer persoonlijk op de hoogte stelt. Vervolgens kun je onderstaande link gebruiken om het lidmaatschap te beëindigen:

Afmeldformulier

Afmelden kan per half jaar en dient te gebeuren vóór het einde van het lopende half jaar, dus vóór 1 januari of vóór 1 juli. Het halve jaar waarin de afmelding plaatsvindt, dient dus altijd geheel betaald te worden. De judoka kan uiteraard ook nog dat halve jaar komen sporten.

Let op!

Je bent zelf verantwoordelijk voor tijdig afmelden bij de JBN. Afmelden kan via JBN Club. Om in te loggen dient u het JBN Lidmaatschapsnummer in te vullen.

Inloggen JBN Club

Advertentie

Sponsor ons gratis

Door bij je bestellingen bij bijvoorbeeld bol.com, Mediamarkt, Cool Blue, independer, Thuisbezorgd, Plus, etc., onderstaande link te gebruiken, betaal jij exact hetzelfde voor je producten, maar krijgen wij als vereniging een commissie over het bestede bedrag. De commissie bedraagt 1-10% van het bestelde bedrag. Er is ook een sponsorkliks app voor Android en iOS. Heel hartelijk bedankt!

Dit is een initiatief van

Laatste clubnieuws

Judo kintsugi is feeling proud at Sporthal Ruben Kogeldans.

2 maanden 2 weeks geleden

Examens 2023 Vandaag hebben we onze examens gehad. Van alle judoka's hebben we een mooi examen gezien. Iedereen is geslaagd voor zijn/ haar nieuwe band. Komende woensdag zijn nog een aantal examens tijdens de les. Iedereen nogmaals gefeliciteerd met jullie nieuwe band. Voor nu een fijne vakantie, geniet ervan. Op

Judo kintsugi is feeling thankful in Limburg.

2 maanden 3 weeks geleden

Voordat onze leden volgende week hun bandexamens gaan doen legde Peter Icks gisteren na voorbereiding van een aantal maanden zijn PvB (Proeve van Bekwaamheid) af voor zijn opleiding Judoleider (JBN leerkracht niveau 2) van de JBN. Na een aantal proeflessen en startmeting voerde hij gisteren een examenles uit bij groep

Judo kintsugi is feeling festive at Jan Massinkhal.

3 maanden 4 dagen geleden

Gisteren nam Jim deel aan het NK Judo voor teams -15 jaar in Nijmegen. Samen met twee andere judoka’s van 2move Belfeld was hij onderdeel van Team Coolen. Aan het einde van een lange middag wisten zij beslag te leggen op de titel bij de jongens -15 jaar. Daarmee kreeg

Judo kintsugi is feeling proud.

3 maanden 5 dagen geleden

Marcel geslaagd voor 2e dan!!

Vandaag is onze trainer Marcel geslaagd voor z'n 2e dan. Hij liet een mooi examen zien met zijn uke Martin.
Door het behalen van zijn tweede dan, is Marcel nu ook officieel Judoleraar A.

Marcel, namens alle judoka's, vrijwilligers en collega trainers van harte gefeliciteerd.

Judo kintsugi is feeling blessed at International Judo Tournament Venray.

3 maanden 1 week geleden

Gisteren namen we met 5 judoka’s deel aan het international tournament in Venray. Een sterk bezet toernooi met veel internationale judoka’s. Lia en Andra begonnen de dag samen in een poule. Ze wonnen beiden hun eerste partij en stonden in de halve finale. Andra verloor deze en mocht in het

Foto’s

Error: (#200) Provide valid app ID

Volg onze socials