Trainers

Trainer: Niels Thijssen

Niels heeft 3e Dan Judo en is JBN leerkracht niveau 4 (Judoleraar B). Daarnaast is hij Zeker Bewegen instructeur (valpreventie). Hij is zelf als judoka gestart bij Judoclub Stoffels en heeft in zijn jeugd ook nog een seizoen bij Stella Duce getraind. Hij heeft aan wedstrijd judo gedaan en is later gestart met opleidingen tot Judoleraar. Niels heeft twee zonen waarvan er ook 1 de judosport beoefent  bij Judo Kintsugi.  Binnen onze vereniging verzorgt hij lessen voor de (jong-)volwassenen op zaterdag en donderdag en verzorgt hij de lessen voor de wedstrijdjudoka’s en de kata-training op de woensdag.

Mail Niels | niels@judokintsugi.nl

 

Trainer: Martin Peeters

Martin heeft 4e Dan Judo en JBN leerkracht niveau 4 (Judoleraar B). Hij is gestart met judo op jonge leeftijd bij JV Alcides in Baarlo. Op latere leeftijd is hij lessen gaan volgen bij Judoclub Stoffels en les gaan geven bij JV Alcides en Judoclub Stoffels. Martin heeft 3 kinderen waarvan er twee lid zijn van onze vereniging.

Binnen onze vereniging verzorgt hij de lessen voor de jeugd op de zaterdag, de volwassenen op donderdag en de wedstrijdjudoka’s en kata-training op woensdag. Daarnaast heeft hij als extra aandachtsgebied het A-Judo (aangepast Judo). Deze judoka’s zijn momenteel geïntegreerd binnen onze reguliere groepen. Als achtergrond heeft Martin de lerarenopleiding afgerond en is hij afgestudeerd als psycholoog in de klinische psychologie. Hij is werkzaam als docent en intern ondersteuner op een technische school.

Mail Martin | martin@judokintsugi.nl

 

Trainer: Jeroen van Gerven

Jeroen heeft 4e Dan en is JBN leerkracht niveau 4 (Judoleraar B). Hij is trainer geweest bij de voorlopers van Judo Kintsugi (Judoclub Stoffels en Judo vereniging Stella Duce). In het verleden heeft hij ook judo lessen verzorgd bij Judokan Blerick en JV Alcides (Baarlo). Hij is met judo gestart bij DOS in Tegelen en is via Judokan Blerick uiteindelijk bij Judoclub Stoffels terecht gekomen. Hij heeft in het verleden zeer actief aan wedstrijdjudo gedaan en als achtergrond heeft hij een opleiding gedaan tot Docent Lichamelijke Opvoeding (ALO) en Fysiotherapie. Hij heeft 3 kinderen welke alle drie actief zijn binnen Judo Kintsugi met het zelf volgen van lessen en assisteren bij de diverse jeugdgroepen. Binnen onze vereniging verzorgt hij judo lessen voor de jeugd op zaterdag en de volwassenen op donderdag. Daarnaast assisteert hij regelmatig bij de wedstrijdtraining en de kata-training op woensdag.

Mail Jeroen | jeroen@judokintsugi.nl

 

Trainer: Sandra Backus

Sandra heeft 2e Dan Judo en is JBN leerkracht niveau 3 (Judoleraar A). Zij is begonnen als 7-jarige met judo bij Judo vereniging Stella Duce en heeft zich in die tijd technisch ontwikkeld naar haar 2e Dan Judo. Sandra verzorgt binnen onze vereniging de lessen aan de jeugd op dinsdag.

Mail Sandra | sandra@judokintsugi.nl

 

Trainer: Marcel Claus

Marcel heeft 2e Dan Judo en is JBN Leerkracht niveau 3 (Judo leraar A). Hij is met de judosport in aanraking gekomen via zijn beide zonen die aan Judo hebben gedaan binnen Judoclub Stoffels. Hij is op latere leeftijd gestart met Judo. De laatste jaren is hij ook enthousiast geraakt met het lesgeven. Marcel verzorgt binnen onze vereniging de lessen aan de jeugd op zaterdag, daarnaast is hij als secretaris verbonden aan Judo Kintsugi.

Mail Marcel | marcel@judokintsugi.nl

 

Trainer: Peter Icks

Peter heeft 1e Dan Judo en is dojo assistent en JBN leerkracht niveau 2 (Judo leider). Hij is net als Marcel met de judosport in aanraking gekomen via zijn beide zonen die aan Judo hebben gedaan binnen Judoclub Stoffels. Hij is ook op latere leeftijd gestart met Judo. De laatste jaren is hij ook enthousiast geraakt met het lesgeven. Peter assisteert bij de jeugdlessen op zaterdag, daarnaast is hij betrokken als penningmeester, ledenadministrateur en wedstrijdcoordinator verbonden aan Judo Kintsugi.

Mail Peter | peter@judokintsugi.nl

Wanneer je contact wilt opnemen met de trainers in het algemeen, stuur dan een bericht naar trainers@judokintsugi.nl.

 

DOJO-ASSISTENTEN

Verder hebben we binnen onze vereniging een mooie pool met jeugdjudoka’s die affiniteit hebben met lesgeven en onze trainers assisteren tijdens onze diverse jeugdlessen. De intentie is dat al deze judoka’s een opleiding tot Dojo assistent volgen of hebben gevolgd waardoor zij gekwalificeerd zijn om onze trainers te ondersteunen bij judo lessen en andere verenigingsactiviteiten. De volgende judoka’s zijn op dit moment assistent binnen onze vereniging:

  • Iris Roosink: Dojo assistent op woensdag bij de jeugdgroepen in Venlo.
  • Kay van Leipsig: Dojo assistent op dinsdag bij de jeugdgroepen in Venlo.
  • Jill van Gerven: Dojo assistent op dinsdag bij de jeugdgroepen in Venlo.
  • Jolie van Gerven: Dojo assistent (in opleiding) assistent op dinsdag (Venlo) en zaterdag (Steyl) bij de jeugdgroepen.
  • Jim van Gerven: Dojo assistent (in opleiding) assistent op zaterdag (Steyl) bij de jeugdgroepen.

Advertentie

Sponsor ons gratis

Door bij je bestellingen bij bijvoorbeeld bol.com, Mediamarkt, Cool Blue, independer, Thuisbezorgd, Plus, etc., onderstaande link te gebruiken, betaal jij exact hetzelfde voor je producten, maar krijgen wij als vereniging een commissie over het bestede bedrag. De commissie bedraagt 1-10% van het bestelde bedrag. Er is ook een sponsorkliks app voor Android en iOS. Heel hartelijk bedankt!

Dit is een initiatief van

Laatste clubnieuws

Judo kintsugi is feeling proud at Sporthal Ruben Kogeldans.

2 maanden 2 weeks geleden

Examens 2023 Vandaag hebben we onze examens gehad. Van alle judoka's hebben we een mooi examen gezien. Iedereen is geslaagd voor zijn/ haar nieuwe band. Komende woensdag zijn nog een aantal examens tijdens de les. Iedereen nogmaals gefeliciteerd met jullie nieuwe band. Voor nu een fijne vakantie, geniet ervan. Op

Judo kintsugi is feeling thankful in Limburg.

2 maanden 3 weeks geleden

Voordat onze leden volgende week hun bandexamens gaan doen legde Peter Icks gisteren na voorbereiding van een aantal maanden zijn PvB (Proeve van Bekwaamheid) af voor zijn opleiding Judoleider (JBN leerkracht niveau 2) van de JBN. Na een aantal proeflessen en startmeting voerde hij gisteren een examenles uit bij groep

Judo kintsugi is feeling festive at Jan Massinkhal.

3 maanden 5 dagen geleden

Gisteren nam Jim deel aan het NK Judo voor teams -15 jaar in Nijmegen. Samen met twee andere judoka’s van 2move Belfeld was hij onderdeel van Team Coolen. Aan het einde van een lange middag wisten zij beslag te leggen op de titel bij de jongens -15 jaar. Daarmee kreeg

Judo kintsugi is feeling proud.

3 maanden 5 dagen geleden

Marcel geslaagd voor 2e dan!!

Vandaag is onze trainer Marcel geslaagd voor z'n 2e dan. Hij liet een mooi examen zien met zijn uke Martin.
Door het behalen van zijn tweede dan, is Marcel nu ook officieel Judoleraar A.

Marcel, namens alle judoka's, vrijwilligers en collega trainers van harte gefeliciteerd.

Judo kintsugi is feeling blessed at International Judo Tournament Venray.

3 maanden 1 week geleden

Gisteren namen we met 5 judoka’s deel aan het international tournament in Venray. Een sterk bezet toernooi met veel internationale judoka’s. Lia en Andra begonnen de dag samen in een poule. Ze wonnen beiden hun eerste partij en stonden in de halve finale. Andra verloor deze en mocht in het

Foto’s

Error: (#200) Provide valid app ID

Volg onze socials