Trainers

Trainer: Niels Thijssen

Niels heeft 3e Dan Judo en is JBN leerkracht niveau 4 (Judoleraar B). Daarnaast is hij Zeker Bewegen instructeur (valpreventie). Hij is zelf als judoka gestart bij Judoclub Stoffels en heeft in zijn jeugd ook nog een seizoen bij Stella Duce getraind. Hij heeft aan wedstrijd judo gedaan en is later gestart met opleidingen tot Judoleraar. Niels heeft twee zonen waarvan er ook 1 de judosport beoefent  bij Judo Kintsugi.  Binnen onze vereniging verzorgt hij lessen voor de (jong-)volwassenen op zaterdag en donderdag en verzorgt hij de lessen voor de wedstrijdjudoka’s en de kata-training op de woensdag.

Mail Niels | niels@judokintsugi.nl

 

Trainer: Martin Peeters

Martin heeft 4e Dan Judo en JBN leerkracht niveau 4 (Judoleraar B). Hij is gestart met judo op jonge leeftijd bij JV Alcides in Baarlo. Op latere leeftijd is hij lessen gaan volgen bij Judoclub Stoffels en les gaan geven bij JV Alcides en Judoclub Stoffels. Martin heeft 3 kinderen waarvan er twee lid zijn van onze vereniging.

Binnen onze vereniging verzorgt hij de lessen voor de jeugd op de zaterdag, de volwassenen op donderdag en de wedstrijdjudoka’s en kata-training op woensdag. Daarnaast heeft hij als extra aandachtsgebied het A-Judo (aangepast Judo). Deze judoka’s zijn momenteel geïntegreerd binnen onze reguliere groepen. Als achtergrond heeft Martin de lerarenopleiding afgerond en is hij afgestudeerd als psycholoog in de klinische psychologie. Hij is werkzaam als docent en intern ondersteuner op een technische school.

Mail Martin | martin@judokintsugi.nl

 

Trainer: Roy Westheim

Roy heeft 3e Dan Judo en is zowel JBN leerkracht niveau 4 (Judoleraar B) als judoleraar in de zorg. Hij heeft heel lang meegelopen als trainer bij Judovereniging Stella Duce (een van de voorlopers van Judo Kintsugi). Hij is eerst als judoka begonnen en op jonge leeftijd al begonnen met het verzorgen van judo lessen binnen Judo vereniging Stella Duce. Hij verzorgt binnen onze vereniging lessen aan onze jeugd en jongvolwassenen op woensdag.

Mail Roy | roy@judokintsugi.nl

 

Trainer: Jeroen van Gerven

Jeroen heeft 4e Dan en is JBN leerkracht niveau 4 (Judoleraar B). Hij is trainer geweest bij de voorlopers van Judo Kintsugi (Judoclub Stoffels en Judo vereniging Stella Duce). In het verleden heeft hij ook judo lessen verzorgd bij Judokan Blerick en JV Alcides (Baarlo). Hij is met judo gestart bij DOS in Tegelen en is via Judokan Blerick uiteindelijk bij Judoclub Stoffels terecht gekomen. Hij heeft in het verleden zeer actief aan wedstrijdjudo gedaan en als achtergrond heeft hij een opleiding gedaan tot Docent Lichamelijke Opvoeding (ALO) en Fysiotherapie. Hij heeft 3 kinderen welke alle drie actief zijn binnen Judo Kintsugi met het zelf volgen van lessen en assisteren bij de diverse jeugdgroepen. Binnen onze vereniging verzorgt hij judo lessen voor de jeugd op zaterdag en de volwassenen op donderdag. Daarnaast assisteert hij regelmatig bij de wedstrijdtraining en de kata-training op woensdag.

Mail Jeroen | jeroen@judokintsugi.nl

 

Trainer: Sandra Backus

Sandra heeft 2e Dan Judo en is JBN leerkracht niveau 3 (Judoleraar A). Zij is begonnen als 7-jarige met judo bij Judo vereniging Stella Duce en heeft zich in die tijd technisch ontwikkeld naar haar 2e Dan Judo. Sandra verzorgt binnen onze vereniging de lessen aan de jeugd op dinsdag.

Mail Sandra | sandra@judokintsugi.nl

 

Trainer: Marcel Claus

Marcel heeft 1e Dan Judo en is JBN leerkracht niveau 2 (Judo leider). Hij is met de judosport in aanraking gekomen via zijn beide zonen die aan Judo hebben gedaan binnen Judoclub Stoffels. Hij is op latere leeftijd gestart met Judo. De laatste jaren is hij ook enthousiast geraakt met het lesgeven. Hij heeft vorig jaar zijn opleiding tot JBN leerkracht niveau 2 (Judo leider) afgerond. Hij is momenteel bezig met het behalen van zijn 2e Dan Judo waarna hij automatisch bevorderd zal worden tot JBN Leerkracht niveau 3 (Judo leraar A). Marcel verzorgt binnen onze vereniging de lessen aan de jeugd op zaterdag, daarnaast is hij als secretaris verbonden aan Judo Kintsugi.

Mail Marcel | marcel@judokintsugi.nl

 

Trainer: Peter Icks

Peter heeft 1e Dan Judo en is dojo assistent en is recent gestart met een opleiding tot JBN leerkracht niveau 2 (Judo leider). Hij is net als Marcel met de judosport in aanraking gekomen via zijn beide zonen die aan Judo hebben gedaan binnen Judoclub Stoffels. Hij is ook op latere leeftijd gestart met Judo. De laatste jaren is hij ook enthousiast geraakt met het lesgeven. Peter assisteert bij de jeugdlessen op zaterdag, daarnaast is hij als penningmeester verbonden aan Judo Kintsugi.

Mail Peter | peter@judokintsugi.nl

Wanneer je contact wilt opnemen met de trainers in het algemeen, stuur dan een bericht naar trainers@judokintsugi.nl.

 

DOJO-ASSISTENTEN

Verder hebben we binnen onze vereniging een mooie pool met jeugdjudoka’s die affiniteit hebben met lesgeven en onze trainers assisteren tijdens onze diverse jeugdlessen. De intentie is dat al deze judoka’s een opleiding tot Dojo assistent volgen of hebben gevolgd waardoor zij gekwalificeerd zijn om onze trainers te ondersteunen bij judo lessen en andere verenigingsactiviteiten. De volgende judoka’s zijn op dit moment assistent binnen onze vereniging:

  • Iris Roosink: Dojo assistent op woensdag bij de jeugdgroepen in Venlo.
  • Kay van Leipsig: Dojo assistent op dinsdag bij de jeugdgroepen in Venlo.
  • Jill van Gerven: Dojo assistent op dinsdag bij de jeugdgroepen in Venlo.
  • Jolie van Gerven: Dojo assistent (in opleiding) assistent op dinsdag (Venlo) en zaterdag (Steyl) bij de jeugdgroepen.
  • Jim van Gerven: Dojo assistent (in opleiding) assistent op zaterdag (Steyl) bij de jeugdgroepen.

Advertentie

Sponsor ons gratis

Door bij je bestellingen bij bijvoorbeeld bol.com, Mediamarkt, Cool Blue, independer, Thuisbezorgd, Plus, etc., onderstaande link te gebruiken, betaal jij exact hetzelfde voor je producten, maar krijgen wij als vereniging een commissie over het bestede bedrag. De commissie bedraagt 1-10% van het bestelde bedrag. Er is ook een sponsorkliks app voor Android en iOS. Heel hartelijk bedankt!

Dit is een initiatief van

Laatste clubnieuws

Judo kintsugi is at Sportp. EVV In de Bandert Echt.

3 uur 36 minuten geleden

Maandag (2e pinksterdag) was de laatste dag van het Kaizen Tournament waarbij er nog een training voor de deelnemende judoka's aan een van beide wedstrijddagen gepland stond. Onze judoka's namen deel aan de -15 jaar training van 10.30-12.00 uur. De training werd verzorgd door Andreas Tolzer, winnaar van een bronzen

Judo kintsugi is feeling amused at Sportp. EVV In de Bandert Echt.

1 dag 6 uur geleden

Vandaag was de tweede dag van het Kaizen Tournament in Echt. Ronan zat in een poule van 27 judoka's. Hij had een pittige start met een partij tegen de regerend Nederlands Kampioen van de -46kg welke eindigde in een verliespartij. Daarna volgden er twee mooie overwinningen in de verliezersronde. In

Judo kintsugi is feeling grateful at Sportp. EVV In de Bandert Echt.

2 dagen 4 uur geleden

Vandaag was de eerste dag van het Kaizen Tournament in Echt. Vanuit Judo Kintsugi namen Andra, Suze en Ivar deel in de categorie -12 jaar. Ivar zat in een poule van 23 judoka's. Hij heeft 5 partijen op de mat gestaan waarvan hij er 3 wist te winnen en 2

Judo kintsugi is feeling festive.

4 dagen 20 uur geleden

Gisteravond tijdens de wekelijkse examen/kata training werden Sanne Simons en Dave Bleser naar voren geroepen. Als verassing was de wethouder van de Gemeente Beesel Anouk Huijs helemaal naar Steyl gekomen, om beide judoka’s in het zonnetje🌞🌞 te zetten voor hun NK kata prestatie van afgelopen april. Beiden werden met hun

Judo kintsugi is feeling grateful in North Brabant.

1 week 1 dag geleden

Gisteren namen 4 judoka’s van onze vereniging deel aan het goed bezette, internationale, Houvast toernooi in Mierlo. In de ochtend namen de meiden het voortouw. Suze had een poule met 5 tegenstanders en na 2 winstpartijen en 3 verliespartijen greep zijn net naast de 3e plaats. Andra en Lia zaten

Foto’s

Volg onze socials